Chatte i Google Talk

Google Talk er Google’s program til onlinemeddelelser. Det sætter dig i stand til at kommunikere med andre personer, der også bruger Google Talk. Hvis du loggede ind på din Google-konto, første gang du konfigurerede telefonen, er du allerede logget ind på Google Talk.

Chatting med en ven

1. På startskærmen trykker du på > Talk.
  2. Tryk på en ven i Liste over venner.
  3. Indtast din meddelelse i tekstfeltet. Du kan også indsætte et humørikon ved at trykke på MENU og så på Mere > Indsæt smiley.
  4. Tryk på Send.
  5. Under chat kan du trykke på MENU og så på en af disse valgmuligheden:
    Registrer ikke chat Dine Google Talk-meddelelser gemmes i mappen Chats folder på din Gmail-konto. Tryk på denne mulighed, hvis du ikke vil gemme dine chat-meddelelser.
    Skift chats Hvis du har mere end én chat i gang, kan du trykke her for at skifte til en chat med en anden ven.
    Liste over venner Returner til Liste over venner.
    Tilføj til chat Tilføj endnu en ven til din chat. Den ven, du inviterede, og den ven, du aktuelt chatter med, får en invitation til en gruppechat. Hver enkelt, der accepterer invitationen, indlemmes i gruppechatten.
    Afslut chat Afslut den aktuelle chat.
    Mere Ryd chatoversigten, indsæt et humørikon, eller se dine venners kontaktpersonoplysninger.

Accept af chatinvitationer

Når en ven sender dig en Google Talk-meddelelse, vil du modtage en underretning. Dennes angivelse i Liste over venner bliver hvid og viser meddelelsen.
Gør et af følgende:
  • Tryk på den ven, der sendte dig invitationen til at chatte i Liste over venner.
  • Åbn meddelelsespanelet, og tryk så på chatunderretningen.

Ændring af din onlinestatus og dit billede

1. På startskærmen trykker du på > Talk.
  2. Tryk på navnet i Liste over venner for at åbne skærmen Indstil status.
  3. Indtast din nye statusmeddelelse eller tryk på TILBAGE for at vælge en tilpasset status i listen.
  4. Tryk på onlinestatusangivelsen ved siden af billedet, og vælg så den status, du ønsker i menuen.
  5. Tryk på billedet, og vælg en af følgende:
    • Tryk på Fjern for at fjerne billedet.
    • Tryk på Skift for at vælge et andet billede på lagerkortet.
  6. Tryk på Udført.
Din onlinestatus, meddelelse og dit billede vises på din kontakts Liste over venner og i andre programmer, hvor din Google Talk-status vises.

Tilføjelse og styring af venner

Liste over venner er det sted, hvor du tilføjer og styrer din venner i Google Talk.
Du kan åbne Google Talk fra startskærmen ved at trykke på > Talk.

Invitation til en ven

1. Tryk på MENU i Liste over venner, og tryk så på Tilføj ven.
  2. Indtast en onlinemeddelelses-ID til Google Talk eller Gmail på den ven, du vil tilføje.
  3. Tryk på Send invitation.

Vis alle venner

I starten er det kun venner, som du ofte chatter med — de mest populære — der vises i Liste over venner.
I Liste over venner gør du et af følgende.
  • Hvis du vil vise alle dine venner, skal du trykke på MENU og så på Alle venner.
  • Hvis du kun vil se venner, som du ofte chatter med, skal du trykke på MENU og så på Mest populær.

Gør en ven populær

1. Tryk på MENU i Liste over venner, og tryk så på Alle venner.
  2. Tryk og hold på vennens navn, og tryk så på Vis altid ven.

Bloker en ven

Du kan blokere en ven, så denne ikke sender meddelelser til dig. Din ven fjernes fra Liste over venner, når denne blokeres, og føjes til listen over Blokerede venner.
  1. Tryk på MENU i Liste over venner, og tryk så på Alle venner.
  2. Tryk og hold på vennens navn, og tryk så på Bloker ven.

Ophæv blokering af en ven

1. Tryk på MENU i Liste over venner, og tryk så på Mere > Blokeret.
  2. Tryk på navnet på den blokerede ven, og tryk så på OK.

Visning af alle inviterede venner

Tryk på MENU i Liste over venner, og tryk så på Mere > Inviterede.
Venner, som endnu ikke har accepteret din invitation vises på skærmen.

Ændring af indstillinger eller logge af

1. På startskærmen trykker du på > Talk.
  2. Tryk på MENU i Liste over venner, og tryk så på:
    • Indstilling for at ændre program- og meddelelsesindstillinger.
    • Log ud for at logge ud.
Relaterede emner