Synkronisering af en anden telefon med computeren

Du kan skifte fra en telefon til en anden hvis du har mere end en enhed, du vil synkronisere.
  1. Tilslut en anden telefon til din computer, og konfigurer HTC Sync til at genkende denne telefon.
  2. Klik på telefonen, du vil konfigurere, eller start synkroniseringen. Enhedspanelet åbnes, og du kan særskilt tilpasse din synkroniseringsindstillinger for denne telefon.
Når du vil skifte til en anden telefon, du vil synkronisere, klik på Enheder og derefter på telefonens navn eller billede.