Valgmuligheder for synkronisering af Dokumenter

Du kan synkronisere filer og dokumenter fra computeren til telefonen. Du kan også synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du gemte på telefonens lagerkort på computeren.
Bemærk:
  • Du skal have et kompatibelt program for at kunne åbne et program på telefonen. Sædvanligvis kan telefonen åbne og vise disse filtyper: Microsoft Office 2003 og 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls) og PowerPoint (*.ppt), PDF-filer (*.pdf), tekstfiler (*.txt).
  • Synkroniser e-mail-vedhæftninger, der er gemt på telefonens lagerkort, til computeren ved at konfigurere en Exchange ActiveSync- eller POP3/IMAP-e-mail-konto på telefonen ved hjælp af E-mail.
  1. Klik på Dokumenter på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Dokumenter betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du har gemt på telefonens lagerkort, skal du vælge Kopier alle downloadede mail-dokumenter til computeren.
  3. Vælg Synkroniser computerdokumenter fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg en mappe, der indeholder de filer, du vil synkronisere med telefonen, og klik på OK.
Vedhæftninger til e-mail fra telefonens lagerkort gemmes i mappen \My Documents\Device documents\ på din computer. Dokumenter fra din computer gemmes i mappen \My Documents\Device documents\ på dit lagerkort.
Relaterede emner