Valgmuligheder for synkronisering af Gallery

Du kan synkronisere billeder og videoer mellem telefonen og computeren automatisk.
Bemærk: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater:
  • Billeder: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videoer: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På enhedspanelet klikker du på Galleri, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Gallery betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Importer automatisk dine kamerabilleder til computeren under synkronisering ved at vælge Kopier enhedens kamerabilleder til computer. Billeder og videoer fra lagerkortet gemmes i mappen \My Photos\Device Camera Shots på din computer.
  3. Vælg Synkroniser computerbilleder og -videoer fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg den mappe, der indeholder dine multimediefiler, og klik så på OK. Alle understøttede billed- og videofiler, der føjes til denne mappe, bliver kopieret til telefonens lagerkort under synkroniseringen.
Relaterede emner