INDSTILLINGER & SERVICES
Valgmuligheder for synkronisering af Musik
INDSTILLINGER & SERVICES

Valgmuligheder for synkronisering af Musik

Kopier musikspor og sange, du spiller på computeren, til telefonen. Hvis du har oprettet afspilningslister i iTunes eller Windows Media, kan du også synkronisere disse og få glæde af dem, når du er på farten.
Bemærk: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På enhedspanelet klikker du på Musik, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Musik betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg Synkroniser musikfiler fra, og klik på Tilføj.
  3. Vælg den mappe, der indeholder dine lydfiler, og klik så på OK.
  4. Vælg Synkroniser musikfiler fra iTunes og Windows Media Player hvis du bruger iTunes eller Windows Media på din computer, og vælg derefter de afspilningslister, du vil synkronisere på telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd