Lær mere om arbejdsområdet

På enhedspanelet kan du konfigurere dine synkroniseringsindstillinger, se telefonens generelle oplysninger, kontrollere brugt og ledig plads på lagerkortet og starte synkroniseringen.
Bemærk: De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af telefonen, du har sluttet til computeren. F.eks. vises Locations i enhedspanelet når du har programmet Locations på telefonen.
  • Klik på en kategori over emner for at se synkroniseringsvalgmulighederne i højre side af enhedspanelet.

Du kan også klikke på Oversigt for at se oplysninger om telefonens grundlæggende software, brugen af lagerkortet, ændre telefonens navn eller installere tredjepartsprogrammer på telefonen.

• Klik på Synk. nu for at starte synkroniseringen af de kategorier og valgmuligheder, du valgte.
  • Linjen med anslået brug ved siden af knappen Synk. nu viser den anslåede plads på lagerkortet, der bruges, når der er nye emner, der skal synkroniseres og føjes til telefonen.