Konfiguration af HTC Sync, så det anerkender telefonen

1. Tilslut telefonen til computeren med det USB-kabel, der blev leveret med telefonen.
  2. Når din telefon beder dig om at vælge typen af USB-forbindelse, skal du trykke på HTC Sync og derefter på Udført. Vent på HTC Sync, så det anerkender telefonen
  3. På skærmbilledet Enhedskonfiguration indtaster du et navn for telefonen.
  4. Klik på Gem. Enhedspanel åbnes.
Tip: Hvis du på et senere tidspunkt vil ændrer navnet for telefonen, klik på Oversigt > Enhedskonfiguration.