Justering af indstillinger for indtastning

Åbn indstillinger for berøringsindtastning ved at gøre et af følgende:
  • Tryk på tasten Sprog på skærmtastaturet (f.eks. tryk på , hvis du aktuelt bruger det engelske skærmtastatur). Under valgmulighederne for det Internationalt tastatur trykker du på Indstillinger.
  • Fra startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
Tastaturtyper Vælg det tastaturlayout, du vil bruge. Du kan vælge mellem QWERTY, Telefontastatur eller Kompakt QWERTY.
Internationalt tastatur Tilføj eller fjern sprog fra listen over skærmtastatursprog.
Tosproget forudsigelse Vælg et andet tastatursprog, som du vil bruge.
Tekstinput
  • Angiv valgmuligheder for forudsigelig tekst, stavekontrol og fuldførelse af ord.
  • Aktiver hørbar og vibreringstilbagemelding under indtastning.
  • Kalibrer berøringstastaturets nøjagtighed.
Træningsguide Lær, hvordan du bruger skærmtastaturet med dette interaktive selvstudium.
Personlig ordbog Tilføj, rediger eller fjern ord i ordbogen over forudsigelig tekst.