Redigering af tekst

Det er nemt at klippe, kopiere og indsætte tekst med tastaturet.
Bemærk: Nogle programmer kan byde på deres egen måde at markere eller kopiere tekst.

Valg af tekst

Fremhæv teksten, du vil kopiere eller klippe.
  1. Tryk og hold på det tekstfelt, som indeholder den tekst, du vælger, indtil forstørrelsesglasset vises.
  2. Træk fingeren for at flytte tekstmarkøren til et bogstav i den tekst, som du vil markere.
  3. Når du har positioneret tekstmarkøren, skal du løfte fingeren. Tekstens valgmenu vises.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på Vælg tekst. Når det ord, hvor du placerede tekstmarkøren fremhæves, skal du trække i start- og slutmarkeringerne for at markere den tekst, du ønsker.
    • Tryk på Marker alt for at vælge alt i tekstfeltet.

Kopiering og indsættelse af tekst

1. Når du har valgt den tekst, du vil kopiere, trykker du på Kopier eller Klip. Den valgte tekst kopieres så til udklipsholderen.
  2. Tryk og hold ned på et tekstfelt i det samme, eller et andet, program, indtil forstørrelsesglasset vises.
  3. Træk fingeren for at flytte tekstmarkøren til det sted, du vil indsætte teksten.
  4. Når du har positioneret tekstmarkøren, skal du løfte fingeren. Tekstens valgmenu vises.
  5. Tryk på Indsæt.