Indtastning af tekst ved at tale

Har du ikke tid til at indtaste? Prøv at sige ordene for at indtaste dem i de fleste af de tekstfelter, der giver mulighed for at bruge skærmtastaturet.
Vigtigt:
  • Sørg først for at vælge det sprog, du vil bruge under Stemmeinput og -output.
  • Da telefonen bruger Googles talegenkendelsestjeneste, skal du have forbindelse til internettet for at indtaste tekst via tale.
  1. Tryk og hold på tasten Sprog. Din telefon beder dig om at tale.
  2. Fortæl telefonen, hvad du ønsker at indtaste.

Indstilling af sprog til stemmeindtastning

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter Indstilling > Stemmeinput og -output > Stemmegenkendelsesindstillinger.
  2. Tryk på Sprog, og vælg så det sprog, du ønsker.
    Bemærk: De tilgængelige sprog afhænger af de stemmeindtastningssprog, der understøttes af Google.