KOMMUNIKATION
Filtrering af din kontaktpersonliste
KOMMUNIKATION

Filtrering af din kontaktpersonliste

Du kan vælge kun at vise kontaktpersoner af en bestemt kontotype (f.eks. Google-kontaktpersoner eller Facebook-kontaktpersoner).
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på MENU og så på Vis.
  3. Vælg de typer kontaktpersoner, som du vil vise i kontaktpersonerliste.

Du kan også vælge, hvordan du vil vise og sortere dine kontaktpersoner.

4. Tryk på Udført.

Søge efter en kontaktperson

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på SØG, og indtast de første par bogstaver i kontaktpersonens for- og efternavn, e-mail eller firmanavn. Du kan også indtaste de første par cifre i din kontaktpersons telefonnummer. Matchende kontaktpersoner vises.
  3. Tryk på kontaktpersonen for at åbne hans eller hendes skærm med kontaktpersondetaljer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd