Import af kontaktpersoner fra SIM-kortet

Du kan kopiere alle dine SIM-kontaktpersoner til telefonen. Importer dem som telefonens kontaktpersoner, Google kontaktpersoner eller Exchange ActiveSync kontaktpersoner hvis du har konfigureret de relevante konti.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle ttrykker du på MENU og så påp Importer/Eksporter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto konfigureret på telefonen, skal du trykke på typen for de importerede kontaktpersoner.
  4. Gør et af følgende:
    • Tryk på en eller flere SIM kontaktpersoner, du vil importere.
    • Tryk på MENU for at importere alle kontaktpersoner, og tryk så på Markér alt.
  5. Tryk på Gem.