KOMMUNIKATION
Tænd/sluk for Flytilstand
KOMMUNIKATION

Tænd/sluk for Flytilstand

I mange lande påbyder loven, at du slukker for telefonen mens du er om bord på et fly. En måde, du kan slukke for telefonfunktionen på, er ved at skifte telefonen til Flytilstand.

Når du aktiverer flytilstanden, slukkes der for alle trådløse radioer på din telefon, herunder opkaldsfunktion, datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi. Når du deaktiverer flytilstanden, tænder opkaldsfunktionen igen, og den tidligere tilstand for Bluetooth og Wi-Fi genoprettes.
Du kan slå flytilstand til og fra ved at trykke og holde ned på TÆND/SLUK og derefter trykke på Flytilstand.
Når funktionen er deaktiveret, vises ikonet for flytilstanden i statuslinjen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd