KOMMUNIKATION
Blokering af personer, der ringer op
KOMMUNIKATION

Blokering af personer, der ringer op

Når du blokerer et telefonnummer eller en kontaktperson i at ringe til dig, går det blokerede opkald til din voicemail.

Blokering af en eller flere kontaktpersoner i at ringe

1. På startskærmen trykker du på > Blokerede personer, der ringer op.
  2. På fanen Blokerede personer, der ringer op trykker du på Tilføj person, der ringer op.
  3. Vælg de kontaktpersoner, som du vil blokere, og tryk så på Gem.

Kontrol af din oversigt over blokerede opkald

1. På startskærmen trykker du på > Blokerede personer, der ringer op.
  2. Glid til fanen Oversigt over blokerede opkald.
  3. Tryk og hold på et navn eller et nummer i listen for at vise valgmenuen, hvor du kan vælge at kontrollere opkaldsoversigtsdetaljerne og mere.

Ophævelse af blokering af personer, der ringer op

1. På startskærmen trykker du på > Blokerede personer, der ringer op.
  2. På fanen Blokerede personer, der ringer op trykker du på MENU og så på Fjern personer, der ringer op.
  3. Vælg en eller flere kontaktpersoner, og tryk så på Slet.
  4. Når du bedes om det, trykker du på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd