Modtagelse af opkald

Når du modtager en opringning fra en kontaktperson, vises skærmen for indkommende opkald.
Tip: Du kan bruge telefonens funktioner til høflig ringetone og lommetilstand til at modtage opkald. Du kan lære mere om hvordan, ved at se Ændring af indstillinger for lyd.

Besvarelse af et opkald

Sådan besvares et opkald:
  • Tryk på Svar.
  • Hvis skærmen er slukket når du modtager et opkald, vises skærmen Lås. Træk linjen, der viser opkalderens navn eller nummer, nedad.

Afvisning af et opkald

Gør et af følgende:
  • Tryk på Afvis.
  • Hvis skærmen er slukket når du modtager et opkald, træk linjen opad på skærmen Lås, eller tryk på MENU og derefter på Afvis.
  • Afvis opkaldet, og send en tekstmeddelelse ved at trykke på MENU og så trykke på Send meddelelse.
Tip: Du kan også trykke på knappen TÆND/SLUK to gange for at afvise et opkald.

Ændring af tekstmeddelelsen, der udsendes ved afviste opkald

1. Tryk på MENU på telefonens opkaldsskærmen.
  2. Tryk på Indstilling > Rediger standardmeddelelse.
  3. Indtast den nye meddelelse, og tryk så på OK.

Slå ringetonen fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på knappen LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer telefonen med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis telefonen allerede ligger med bagsiden opad, vil den stadig ringe, når der kommer efterfølgende indkommende opkald.

HTC Opkalder-ID

Hver gang, du foretager et opkald, eller din ven ringer til dig, kan du se din vens seneste statusopdatering fra sociale netværk som Facebook eller Twitter lige på opkaldsskærmen. Du vil heller ikke glemme nogens fødselsdag. Du vil se en fødselsdagspåmindelse, hvis din vens fødselsdag finder sted inden for de næste 7 dage.