SÅDAN KOMMER DU I GANG
Ændring af dine ringetoner og alarmer
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Ændring af dine ringetoner og alarmer

Ændring af dine ringetoner, meddelelseslyde og alarmer, så de passer til dit humør og livsstil. Dine ændringer gemmes i lydsættet, der er indlæst, hvilket overskriver de gamle indstillinger.

Ændring af ringetonen

1. På startskærmen trykker du på > Ringetone.
  2. Rul gennem de tilgængelige ringetoner, og tryk på den ringetone, du vil bruge. Ringetonen afspilles kortvarigt, efter den er valgt.
  3. Hvis lydfilen ligger på dit lagerkort, skal du trykke på Ny ringetone, vælge det element, du vil importere til listen Ringetoner og så trykke på OK.
  4. Tryk på Anvend.

Ændring af meddelelseslyden

1. Fra startskærmen trykker du på > Meddelelseslyd.
  2. Vælg den type meddelelse, du vil ændre.
  3. Tryk på den lyd, du vil bruge. Der afspilles en eksempeltone kortvarigt, når den vælges.
  4. Tryk på Anvend.

Ændring af alarmlyden

1. På startskærmen trykker du på > Alarm.
  2. Rul gennem de tilgængelige toner, og tryk på det element, du vil bruge. Der afspilles en eksempeltone kortvarigt, når den vælges.
  3. Hvis lydfilen ligger på dit lagerkort, skal du trykke på Ny alarm, vælge det element, du vil importere til listen Alarmer, og så trykke på OK.
  4. Tryk på Anvend.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd