SÅDAN KOMMER DU I GANG
Tilføjelse af mapper på din startskærm
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Tilføjelse af mapper på din startskærm

Brug mapper til at gruppere relaterede programmer og andre genveje, så du holder startskærmen pæn og organiseret. Du kan også tilføje oplysningsmapper, der viser opdaterede oplysninger, f.eks. modtagne Bluetooth-filer, din telefonbog på Facebook og andet.

Oprettelse af en ny mappe og tilføjelse af emner i den

1. Gå til en del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny mappe.
  2. Tryk på > Mappe.
  3. Tryk på Ny mappe.
  4. Tryk og hold på et programikon eller en genvej, som du vil flytte til mappen. Telefonen vibrerer derefter. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  5. Træk programikonet eller genvejen, og efterlad den oven på mappen.

Tryk blot på mappen for at åbne den, så du kan få adgang til programmer og genveje i mappen.

Omdøbning af en mappe

1. Tryk på mappen for at åbne den.
  2. Tryk og hold på mappevinduets titellinje.
  3. Indtast et nyt mappenavn, og tryk på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd