SÅDAN KOMMER DU I GANG
Oprettelse af forbindelse mellem telefonen og en computer
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Oprettelse af forbindelse mellem telefonen og en computer

Når du opretter forbindelse mellem telefonen og en computer med USB-kablet, vises dialogboksen Tilslut til PC og beder dig vælge USB-forbindelsestype.
Vælg mellem følgende muligheder, og tryk så på Udført:
Oplad kun Vælg denne mulighed, hvis du kun vil oplade batteriet, når telefonen har forbindelse til computeren.
HTC Sync Vælg denne mulighed for at synkronisere kontakter, kalender og andre oplysninger mellem computeren og telefonen.
Diskdrev Denne tilstand er kun tilgængelig, når der er et microSD-kort på telefonen. Vælg denne tilstand, når du vil kopiere filer mellem telefonens lagerkort og computeren.

Når du har aktiveret tilstanden Diskdrev, når telefonen er tilsluttet computeren, kan du ikke bruge programmer på telefonen til at få adgang til lagerkortet.

USB-tethering Når du ikke har en internetforbindelse på computeren, kan du vælge denne tilstand for at dele telefonens mobildataforbindelse med computeren.
Internet-pass-through Hvis du ikke har en dataordning for din telefon eller ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk, kan du vælge denne tilstand for at dele computerens internetforbindelse med telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd