SÅDAN KOMMER DU I GANG
Dvaletilstand
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Dvaletilstand

Slumretilstand sparer batteristrøm ved at sætte telefonen i en lav strømtilstand, når skærmen er slukket. Det standser også hændelige knaptryk, når telefonen er i din taske eller lomme. Du modtager dog stadig meddelelser og opkald.

Skifte til dvaletilstand

Tryk kortvarigt på knappen TÆND/SLUK for at slukke for skærmen og sætte telefonen i slumretilstand. Din telefon går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid.

Vågne fra dvaletilstand

Din telefon vågner automatisk, når du får et indkommende opkald.
Du kan vække telefonen manuelt ved at trykke på TÆND/SLUK-knappen Du skal låse skærmen op.

Låse skærmen op

Tryk på linjen på låseskærmen, og glid din finger ned for at låse skærmen op eller besvare et indkommende opkald.
Bemærk: Hvis du har konfigureret et skærmoplåsningsmønster, en pinkode eller en adgangskode, bliver du bedt om at tegne mønstret på skærmen eller indtaste pinkoden eller adgangskoden, før den låser op.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd