SÅDAN KOMMER DU I GANG
Batteri
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Batteri

Din telefon bruger et genopladeligt batteri. Brug kun de originale batterier og det tilbehør, der blev leveret med telefonen eller udskiftningsdele, som vi anbefaler.

Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger telefonen. Dertil skal lægges de telefonfunktioner og -tilbehør, du bruger (f.eks. bruger konstant aktiveret Bluetooth-forbindelse mere strøm). Lange telefonsamtaler og hyppig brug af browser kræver stort forbrug af batteristrøm. Du skal også overveje din placering: Dårlig signalstyrke fra mobilnetværket og ekstreme temperaturer gør det vanskeligere for telefonen at fungere.

Fjernelse af batteriet

Vigtigt: Når du for første gange tager telefonen ud af kassen, må du ikke glemme at fjerne den tynde film om batteriet, som ligger inde i telefonen.
  1. Hold telefonen sikkert med forsiden nedad, og telefonen slukket.
  2. Løft batterirummets dæksel af fra den lille åbning i venstre side af telefonen med en finger.
  3. Træk batteriet ud fra batterirummet.

Indsættelse af batteriet

1. Hold telefonen fast med forsiden nedad.
  2. Løft batterirummets dæksel af fra den lille åbning i venstre side af telefonen med en finger.
  3. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.
  4. Sæt batterirummets dæksel på igen, hvilket skubber batteriet hele vejen ind.
  5. Tryk ned på alle sider af dækslet, indtil det låser på plads.
Vigtigt: Din telefons Bluetooth- og Wi-Fi-antenner er placeret under batterirummets dæksel. Vi anbefaler, at du fastgør batterirummets dæksel til telefonen for at få stærkere Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelse.

Opladning af batteriet

Batteriet er delvis opladet ved levering. Før du tænder for og begynder at bruge telefonen, anbefales det, at du oplader batteriet. Nogle batterier har den bedste ydelse efter flere fulde op-/afladningscyklusser.
Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.
Vigtigt:
  • Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  • Fjern ikke batteriet fra telefonen, mens du oplader det med strøm- eller biladapteren.
  1. Sæt strømadapteren i USB-stikket på telefonen.
  2. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Mens batteriet bliver opladet, viser meddelelses-LED'en fast rødt lys. Lyset bliver fast grønt, når telefonen er fuldt ud opladet.

Når du oplader batteriet mens telefonen er tændt, vises opladningsikonet på telefonens statuslinje. Når batteriet er fuldt up opladet, bliver ikonet for batteriopladning en fuldt batteriikon .

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd