SÅDAN KOMMER DU I GANG
SIM-kort
SÅDAN KOMMER DU I GANG

SIM-kort

SIM-kortet indeholder dit telefonnummer, tjenestedetaljerne og hukommelsen til telefonbogen/meddelelserne. Din telefon understøtter både 1,8 V og 3 V SIM-kort.
Bemærk: Nogle af de ældre SIM-kort fungerer muligvis ikke med telefonen. Du bør søge hjælp hos din mobiludbyder for at få et erstatnings-SIM-kort. Det er muligvis ikke gratis.

Indsættelse af SIM-kortet

1. Tag bunddækslet af.
  2. Indsæt SIM-kortet halvvejs i SIM-kortrummet med dets guldkontaktflader nedad og det afskårne hjørne udad.

Fjernelse af SIM-kortet

Vigtigt: Sørg for at slukke for telefonen, før du fjerne SIM-kortet. Ellers vil telefonen automatisk slukke, når du fjerne SIM-kortet.
  1. Tag bunddækslet af.
  2. Skub SIM-kortet ud af SIM-kortrummet med din tommelfinger.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd