Bunddæksel

Fjernelse af bunddækslet

Fjern bunddækslet for at få adgang til SIM-kortets og lagerkortets rum.
  1. Hold telefonen sikkert med forsiden nedad, og telefonen slukket.
  2. Med højre og venstre tommelfinger skubber du bunddækslet ud for at fjerne det.

Genmontering af bunddækslet

1. Skub bunddækslet over på det eksponerede område på telefonens bagpanel.
  2. Skub bunddækslet mod telefonen. Du hører et klik, når bunddækslet er låst på plads.
Vigtigt: Din telefons antenne er placeret under bunddækslet. Vi anbefaler, at du fastgør bunddækslet til bagpanelet på telefonen, så du får den bedste radiomodtagelse på telefonen.