INDSTILLINGER & SERVICES
Beskyttelse af telefonen med et skærmlåsemønster, pinkode eller adgangskode
INDSTILLINGER & SERVICES

Beskyttelse af telefonen med et skærmlåsemønster, pinkode eller adgangskode

Beskyt dine personlige oplysninger, og forhindr andre i at bruge telefonen uden din tilladelse ved at angive en adgangskode for skærmlås, en pinkode og et låsemønster.

Du bliver bedt om din skærmlås, hver gang telefonen tændes, eller når den har været inaktiv i en bestemt tidsperiode.

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Sikkerhed.
  2. Tryk på Konfigurer skærmlås.
  3. Tryk på en af følgende:
    Ingen Deaktiver skærmlåsen, som du tidligere oprettede.
    Mønster Angiv et skærmlåsemønster ifølge vejledningen på skærmen.
    PIN-kode Angiv en numerisk adgangskode på mindst fire cifre.
    Adgangskode Angiv en alfanumerisk adgangskode.
  4. På skærmen Sikkerhed trykker du på Lås telefon efter, og angiv så tiden for inaktivitet, som du tillader, før skærmen låses.
    Tip: Du kan også rydde Brug synligt mønster på skærmen Sikkerhed, hvis du ikke ønsker, at låseskærmens mønster skal vises, når du tegner det på skærmen.

Ændring af din skærmlås

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skift skærmlås.
  3. Indtast den aktuelle skærmlås for at bekræfte, at du vil ændre den.
  4. Vælg en anden skærmlåsetype, og indtast så dit nye mønster, din nye pinkode eller adgangskode. Eller tryk på Ingen, hvis du ikke vil bruge en skærmlås.

Har du glemt dit skærmlåsemønster?

Hvis du har glemt skærmens låsemønster, får du op til fem forsøg på at låse telefonen op.

Hvis det ikke lykkes, kan du låse telefonen op ved at indtaste din Google-kontos brugernavn og adgangskode.

1. Indtast dit låsemønster på oplåsningsskærmen.
  2. Efter det femte forsøg bliver du bedt om at vente i 30 sekunder. Tryk på OK.
  3. Hvis skærmen slukker, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og så trykke på linjen på låseskærmen og glide fingeren nedad for at låse skærmen op.
  4. Tryk på knappen Har du glemt mønster? nederst til højre, når den vises.
  5. Indtast dit navn og din adgangskode til Google-kontoen, og tryk på Log ind. Du bedes derefter om at oprette et nyt låsemønster til skærmen. Hvis du ikke længere vil det, skal du trykke på Annullér.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd