Brug af sving-for-sving-navigation (Premium-navigation)

• Hvis du vil bruge sving-for-sving-navigation, skal muligheden Brug GPS-satellitter under Placeringskilder markeres.
  • Undersøg, om du har sving-for-sving-navigation for det land eller den region, du bruger. Find ud af, om telefonen har sving-for-sving-navigation for landet eller regionen ved at se under Styring af placeringstjenester.

Brug af Locations til at navigere til en destination

1. Under Locations søger du efter den destination, du vil køre til.
    Tip: Har du gemt footprints? Du kan også angive et footprint som din destination. Du skal bare gå til fanen Footprints og vælge et.
  2. Tryk på Premium-navigation.

Mens du navigerer, kan du trykke på skærmen for at se, om der er andre valgmuligheder.

Indstilling af navigationspræferencer

Vælg, hvordan du ønsker, at Locations planlægger din rute. Du kan instruere Locations om at undgå landeveje eller betalingsveje, vise vognbaneoplysninger, vælge din rutepræferencer og andet.
  1. Mens du bruger sving-for-sving-navigation, skal du trykke på skærmen.
  2. Tryk på Mere > Indstilling > Navigator.
  3. Indstil dine præferencer ved at vælge eller trykke på et element.

Deaktivering af advarslers om hastigheds- og sikkerhedskameraer

Hvis du har sikkerhedskameratjenesten, kan du vælge at deaktivere denne tjeneste midlertidigt.

1. Mens du bruger sving-for-sving-navigation, skal du trykke på skærmen.
  2. Tryk på Mere > Indstilling > Advarsler.
  3. Ophæv markeringen i afkrydsningsfelterne Hastighedsadvarsel og Advarsel om sikkerhedskamera.

Besvarelse af et opkald under brug af navigation

Når du modtager et opkald, rykker hele kortet op et lille stykke, så du kan se det indkommende opkald og besvare det. Men det skal du ikke tænke på. Du kan stadig bruge navigation, da vi har sørget for, at opkaldsskærmen fylder så lidt som muligt nederst på skærmen.