Visning af kort

Locations trykker du på MENU og så på Kort.
Tryk for at skifte mellem 2D- og 3D-visninger.
Interessant sted Tryk for at se flere oplysninger, ring, få kørselsvejledninger, eller del.
Din aktuelle placering.
Tryk for at bruge eller ikke bruge kompasset.
Tryk på skærmen for at vise zoom-knapperne og knappen Min placering .

Brug af kompasset

Skal jeg dreje til venstre eller højre? Ved hjælp af kompasset justeres kortet, afhængigt af, hvilken vej du vender, så du ved hvilken vej, du skal tage.

Flytte rundt på kortet

Før fingeren over skærmen for at se andre områder på kortet.

Zoome ind eller ud på et kort

Gør et af følgende:
  • Spred din tommel- og pegefinger på tværs af kortet for at zoome ind.
  • Klem din tommel- og pegefinger på kortet for at zoome ud.
  • Dobbelttryk på en placering på kortet for at zoome ind på den placering.

Valg af de interessante steder, der skal vises på kortet

1. Tryk på MENU, mens du ser på kortet, og tryk så på Vis.
  2. Vælg de interessante steder, som du ikke vil se, når du ser på kortet.
    Tip: Du kan også vælge at vise eller ikke vise footprints og 3D-bygninger på kortet.
  3. Tryk på Udført.

Sætte pind i en placering på kortet

Sæt en pind i en foretrukken placering på kortet, og tilføj den som et footprint, få kørselsvejledninger til den, eller del den med venner. Deling er en herlig måde at lade dine venner få at vide om det lille sted, du har fundet, og som har de bedste sandwiches i byen.
  1. Når du ser på et kort, skal du trykke og holde på et område på kortet, som du vil sætte end pind på.
  2. Tryk på , og vælg, om du vil tilføje placeringen som et footprint, hente kørselsvejledning til den eller dele den.
Tip: Fjern alle pinde på kortet, mens du ser på det, ved at trykke på MENU og så på Mere > Fjern pind.

Ændring af sproget for gadenavn og interessante steder

1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. På fanen Tæt på trykker du på MENU og så på Indstilling > Kortsprog.
  3. Vælg et af følgende.
    Brug lokalt kortsprog Brug dette, hvis du vil bruge det lokale sprog på kortet. Hvis du f.eks. leder på et kort over Japan, vil det bruge japanske tegn.
    Brug sprog, der passer bedst Brug dette, hvis du vil bruge sproget på telefonen. Det er måske ikke tilgængeligt for alle kort.