Søgning efter et interessant sted

Du kan søge ved hjælp af et navn på en virksomhed, en gade eller en by. I takt med at du indtaster et sted, du søger efter, vil der blive vist foreslåede matcher fra databasen, footprints og tidligere søgte emner.
  1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Tryk på knappen SØG.
  3. Indtast det sted, du leder efter, i søgefeltet. Matchende virksomheder vises sorteret efter afstanden fra din aktuelle placering.
  4. Hvis du ikke kan se det, du leder efter, skal du blive ved at indtaste tegn for at indsnævre søgningen.
    Tip:
    • Søgning udføres i dit aktuelle land. Hvis du vil søge i et andet land på telefonen, skal du trykke på Aktuel søgeregion.
    • Tryk på , hvis du ikke ser nogen forslag, eller hvis du ikke ser det sted, du leder efter i listen.
  5. Tryk på en virksomhed for at få kørselsvejledning, ring til dem, tilføj den som et footprint og andet.