Deling af dine billeder og videoer på nettet
Optag de skønne øjeblikke i HD, og del dem på Facebook eller YouTube.

Deling af dine billeder og videoer på nettet

Ved hjælp af programmet Gallery kan du dele billeder og videoer på dine sociale netværk.
Bemærk: Du kan også bruge programmet Kamera eller Videooptager til at dele et billede eller en video, lige efter du har optaget det/den.

Deling af billeder eller videoer på Facebook

Vigtigt: Du skal være logget ind på din konto for at kunne overføre billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Facebook for HTC Sense.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Indtast en anden billedtekst til hvert billede eller hver video. Du kan også mærke venner på dine billeder. Tryk på Sæt tag på dette billede, og tryk så på den del, hvor din ven er. Vælg dem, som du vil sætte tag på i den liste, der vises.
  6. Glid til venstre for at gå til næste billede eller video.
  7. Tryk på Overfør.
  8. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
  9. Tryk på Udført.

Deling af billeder og videoer på Flickr

Vigtigt: Du skal være logget på din Flickr-konto for at kunne overføre billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Flickr.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Indtast en anden titel på og beskrivelse af hvert billede eller video. Du kan også mærke venner på dine billeder. Tryk på Sæt tag på dette billede, og tryk så på den del, hvor din ven er. Vælg dem, som du vil sætte tag på i den liste, der vises.
  6. Glid til venstre for at gå til næste billede eller video.
  7. Tryk på Overfør.
  8. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
  9. Tryk på Udført.

Deling af billeder på Picasa

Vigtigt: Du skal være logget på en Google-konto for at kunne overføre billeder til Picasa-fotoorganisationstjenesten.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder det billede, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Picasa.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Indtast en billedtekst til de billeder, du overfører.
  6. Vælg det onlinealbum, hvor du vil overføre billederne til, eller tryk på for at oprette et nyt.
  7. Tryk på Overfør.
Du kan se billederne online på http://picasaweb.google.com.
Relaterede emner