Om programmet Gallery

Genoplev det sjove, når du ser på billeder og videoer af dine seneste rejser eller dine kæledyrs nyeste tricks. Få et publikum ved at mærke dine Facebook- og Flickr-venner. Du kan også afspille dine medier på en TV-skærm.
Vigtigt: Hvis du vil begynde at bruge Gallery, skal du først undersøge, om du har billeder eller videoer kopieret på lagerkortet.

Og du kan også redigere og tilføje effekter til dine billeder. Du kan også nemt bruge et billede til et kontaktikon, placeringsikon eller en baggrund.