PROGRAMMER & FUNKTIONER
Optagelse af video
PROGRAMMER & FUNKTIONER
Optag de skønne øjeblikke i HD, og del dem på Facebook eller YouTube.

Optagelse af video

1. På startskærmen trykker du på > Videooptager.
  2. Vælg videokvaliteten og andre kameraindstillinger, som du vil bruge. Optag video i HD ved at indstille Videokvalitet til HD 720P (1280 x 720). Eller, hvis du vil dele på nettet, skal du vælge Online (HD, 10 minutter).
  3. Vælg en effekt, som du vil bruge i videoen.
  4. Indram dit motiv på skærmen Kamerasøger.
  5. Tryk på for at starte optagelsen.
  6. Du kan frit zoome ind eller ud under videooptagelsen.
  7. Du kan ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren.
  8. Tryk på knappen Blitz for at tænde/slukke for kameraets lys under optagelse.
    Lys til
    Lys fra
  9. Stands optagelsen ved at trykke på igen.
  10. Vælg det, du vil gøre med videoen, når du lige har optaget den.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd