Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse eller ophævelse af parring med en Bluetooth-enhed

Afbrydelse af en Bluetooth-enhed

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Tryk og hold på den enhed, der skal afbrydes fra i afsnittet Bluetooth-enheder.
  4. Tryk på Afbryd.

Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed

Du kan få telefonen til at glemme sin parringsforbindelse med en anden Bluetooth-enhed. Opret forbindelse til en anden enhed igen ved at indtaste eller bekræfte en adgangskode igen.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Tryk og hold på den enhed, som forbindelsen skal ophæves fra, i afsnittet Bluetooth-enheder.
  4. Eller tryk på Afbryd, og ophæv parring og tryk på Ophæv parring, hvis Bluetooth-enheden aktuelt ikke har forbindelse til telefonen.