INDSTILLINGER & SERVICES
Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt
INDSTILLINGER & SERVICES
Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt.

Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt

Du kan lytte til musik på et Bluetooth-stereohovedsæt eller gennemføre håndfri samtaler med et kompatibelt Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt. Det er den samme procedure ved konfiguration af stereolyd og håndfri.
  • Hvis du vil lytte til musik med headsettet eller bilsættet, skal headsettet eller bilsættet understøtte A2DP Bluetooth-profilen.
  • Inden du kan tilslutte headsettet, skal du indstille det, så det kan findes, således at din telefon kan finde det. Det kan du lære mere om ved at se i headsettet vejledning.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  4. Sørg for, at hovedsættet er synligt.
  5. Tryk på Scan efter enheder. Din telefon vil begynde at scanne for Bluetooth-enheder indenfor området.
  6. Når du ser navnet på dit hovedsæt i afsnittet med Bluetooth-enheder, skal du trykke på det. Din telefon vil så automatisk forsøge at parre sig med hovedsættet.
  7. Hvis den automatisk parring mislykkes, skal du indtaste den adgangskode, som blev leveret med hovedsættet.
Parrings- og forbindelsesstatus vises under det håndfri hovedsæts eller bilsættets navn i afsnittet med Bluetooth-enheder. Når Bluetooth-hovedsættet eller bilsættet er tilsluttet til telefonen, vises ikonet for tilsluttet Bluetooth på statuslinjen. Afhængigt af den type hovedsæt eller bilsæt, du har tilsluttet, kan du så begynde at bruge hovedsættet eller bilsættet for at lytte til musik og/eller foretage og modtage telefonopkald.

Genoprettelse af forbindelse til et hovedsæt eller et bilsæt

Normalt kan du nemt genoprette forbindelse til dit hovedsæt ved at aktivere Bluetooth på telefonen og så aktivere hovedsættet. Du skal dog måske oprette forbindelse manuelt, hvis dit hovedsæt har været brugt med en anden Bluetooth-enhed.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  4. Sørg for, at hovedsættet er synligt.
  5. Tryk på hovedsættets navn i afsnittet om Bluetooth-enheder.
  6. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, prøv med 0000 eller 1234, eller se dokumentationen, der fulgte med headsettet/bilsættet, for at finde adgangskoden.

Hvis du stadig ikke kan genoprette forbindelse til hovedsættet eller bilsættet, kan du følge vejledningen under Ophævelse af parring fra en Bluetooth-enhed i dette kapitel og så følge vejledningen under Tilslutning af et Bluetooth-hovedsæt eller et bilsæt ovenfor.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd