INDSTILLINGER & SERVICES
Brug af telefonen som et modem (USB-tethering)
INDSTILLINGER & SERVICES

Brug af telefonen som et modem (USB-tethering)

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Ingen problem. Brug telefonens dataforbindelse til at oprette forbindelse til internettet via computeren.

Du skal have SIM-kortet indsat i telefonen for at bruge dataforbindelsen.

Før du kan bruge telefonen som et modem, skal du først installere HTC Sync på computeren.

1. Sørg for, at din telefons dataforbindelse er aktiveret.
  2. Tilslut telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. Vælg USB-tethering på skærmen Tilslut til PC, og tryk så på Udført.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd