INDSTILLINGER & SERVICES
Dataforbindelse
INDSTILLINGER & SERVICES

Dataforbindelse

Din telefon bliver automatisk konfigureret til at bruge din udbyder af trådløs tjenestes forbindelse, når du tænder for din telefon for første gang (hvis SIM-kortet er indsat).

Kontrol af den dataforbindelse, du bruger

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk > Netværksudbydere eller Navne på adgangspkt..

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer. Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatisk opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Mobilt netværk for at tænde for dataforbindelsen. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at slukke for dataforbindelsen.

Oprettelse af et nyt adgangspunkt

Før du tilføjer endnu en dataforbindelse på din telefon, skal du have navnet på og indstillingerne for adgangspunktet (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det kræves) fra udbyderen af den trådløse tjeneste klar.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk > Navne på adgangspkt..
  3. På skærmen APN'er trykker du på MENU og så på Ny APN.
  4. På skærmen Rediger adgangspunkt indtaster du indstillingerne for APN. Tryk på indstillingselementet for APN for at redigere det.
  5. Tryk på MENU, og tryk så på Gem.

Aktivering af data-roaming

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk, og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, er dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstilling > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Mobilnetværk, og marker så afkrydsningsfeltet Data-roaming.
Marker afkrydsningsfeltet Lyd til data-roaming, hvis du vil have, at telefonen skal afspille en lyd, når den opretter forbindelse til et roaming-netværk.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd