KOMMUNIKATION
Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail
KOMMUNIKATION

Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail

Hvis du synkroniserer telefonen med dit arbejdes Exchange ActiveSync-konto, kan du læse, svare, sende og styre e-mail på samme nemme måde som med en POP3/IMAP-konto. Du kan derudover også bruge nogle kraftige Exchange-funktioner.

Markering af en e-mail

• Mens du kigger i indbakken, skal du trykke på det hvide flagikon , der vises til højre for en e-mail-meddelelse. Ikonet bliver rødt , når du har markeret e-mailen.
  • Mens du læser en e-mail, kan du også trykke på flagikonet i e-mailen.

Indstilling af status for Ikke til stede

Du kan indstille din status for Ikke til stede og automatisk svarmeddelelse fra telefonen.

1. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Ikke til stede.
  3. Tryk på feltet, og vælg så Ikke til stede.
  4. Angiv datoer og tidspunkter for den periode, hvor du ikke vil være til stede.
  5. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  6. Tryk på Gem.

Afsendelse af en mødeindkaldelse

1. Skift til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Gå til fanen Mødeindkaldelser, og tryk så på Ny mødeindkaldelse.
  3. Indtast mødedetaljerne.
  4. Tryk på Send.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd