Søge i din E-mail-indbakke
Har en mængde e-mail-konti? Hent dem alle sammen til en indbakke.

Søge i din E-mail-indbakke

Når du åbner programmet E-mail, vises indbakken for de e-mail-konti, du har konfigureret på telefonen.

Skift mellem e-mail-konti ved at trykke på den linje, der viser den aktuelle e-mail-konto, og tryk så på en anden konto.

Visning af den forenede indbakke for alle dine e-mail-konti

Du kan få vist e-mail-meddelelser fra alle dine konti på et sted uden at skulle skifte til forskellige konti.

Tryk bare på den linje, der viser den aktuelle e-mail-konto, og tryk så på Alle konti. E-mail-meddelelser er farvekodede, så du nemt kan skelne hvilken e-mail-konto, de tilhører.
Bemærk: Op til 15 e-mail-konti kan vises i den forenede indbakke.

Skifte mellem forskellige visninger i din indbakke

Hvis du har rigtigt mange e-mail-meddelelser, kan det tage tid at gennemgå den lange liste og finde én e-mail eller relaterede e-mail-meddelelser. Du kan nemt skimme dine e-mail-meddelelser ved at trykke på en af følgende faner for at ændre visningen af indbakken:

Modtaget

Viser e-mail-meddelelser som individuelle emner.

Samtaler

Viser e-mail-meddelelser som samtaler grupperet i overensstemmelse med emne. Tryk på et emne i listen for at vise e-mail-samtalen.

Gruppe

Viser alle e-mail-meddelelser fra en kontaktpersongruppe. Vælg den kontaktpersongruppe, der skal vises, ved at trykke på MENU, trykke på Vis og så vælge en gruppe.

Ulæst

Viser ulæste meddelelser.

Markeret (kun Exchange ActiveSync)

Viser alle mærkede meddelelser.

Mødeindkaldelser (kun Exchange ActiveSync).

Viser mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist.

Vedhæftninger

Viser alle meddelelser, der har vedhæftninger.

Opdatering af en e-mail-konto

Du kan også synkronisere dine sendte og modtagne e-mails manuelt på et hvilket som helst tidspunkt, lige meget hvad dine automatisk synkroniseringsindstillinger er.

• Når du står på den konto, der skal synkroniseres, trykker du på MENU og så på Opdater.
  • Hvis du har flere e-mail-konti, kan du opdatere dem alle på samme tid. Gå først til den forenede indbakke. Tryk på MENU, og tryk så på Opdater.

Sortering af e-mail-meddelelser

Du kan sortere e-mail-meddelelser efter modtagelsesdato, prioritet, emne, afsender eller størrelse.

I indbakken trykker du på MENU, trykker på Sorter og vælger mellem sorteringsvalgene.