Facebook for HTC Sense

Hvis du loggede ind på din Facebook-konto, da du aktiverede og konfigurerede telefonen første gang, betyder det, at din Facebook-konto er linket til Facebook for HTC Sense på telefonen.

Med Facebook for HTC Sense kan du:

• Se alle din Facebook-kontakter og deres onlinestatusopdateringer i Personer.

Når du trykker på en kontakt på fanen Alle, skal du glide op til fanen Opdateringer og begivenheder for at se opdateringer, f.eks. posterede statusmeddelelser, overførsler og profilændringer.

Når der er en meddelelse om kontaktens fødselsdag, kan du trykke på meddelelsen for at ringe til kontakten direkte eller sende en fødselsdagshilsen.

• Se Facebook-billeder direkte i programmet Gallery.

Du kan også overføre ét eller flere billeder fra dit lagerkort til Facebook, og så sætte tags og føje billedtekster til dem.

Når du ser albummer for en Facebook-ven, kan du også dele et link til et bestemt album eller kommentere på albumbillederne.

• Søg efter dine venners Facebook-statusopdateringer i Friend Stream.
  • Tilføj dine Facebook-begivenheder og dine venners fødselsdage i programmet Kalender.

Hvad er forskellen mellem programmerne Facebook og Facebook for HTC Sense?

• Facebook for HTC Sense er ikke et enkeltstående program. Det er integreret i Personer, Friend Stream, Gallery og Kalender, så du har opdaterede oplysninger om dine Facebook-kontakter(deres statusopdateringer, delte links og billeder) i disse programmer.
  • Programmet Facebook er et enkeltstående program. Brug dette program til at gøre de fleste af de ting, som du ville gøre i computerens webbrowser for at få adgang til din Facebook-konto, f.eks. tilføjelse af en ven og afsendelse af Facebook-meddelelser.
  • De to deler ikke de samme loginoplysninger. Hvis du logger ind på Facebook for HTC Sense, så logger du ikke ind på Facebook-programmet og omvendt. Hvis du vil bruge den samme Facebook-konto til begge, skal du logge ind på begge med de samme loginoplysninger.
Bemærk: Hvis du har mere end én Facebook -konto, kan du logge ind på programmet Facebook med den anden konto, da programmet Facebook ikke deler samme login-oplysninger som Facebook for HTC Sense.