INDSTILLINGER & SERVICES
Tilføjelse af en social netværkskonto
INDSTILLINGER & SERVICES
Træt af at springe mellem sociale netværksprogrammer? Få alle opdateringer i Friend Stream.

Tilføjelse af en social netværkskonto

Hvis du sprang konfigurationen af dine sociale netværkskonti over (f.eks. Facebook, Twitter eller Flickr), da du konfigurerede telefonen for første gang, kan du stadig logge ind på disse konti via telefonens indstillinger.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstilling > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto, og tryk så på den kontotype, du vil tilføje.
  3. Følg skærmvejledningerne ved indtastning af kontooplysningerne.
Din sociale netværkskonto føjes til listen på skærmen Konti og synkronisering. Afhængigt af hvordan du konfigurerede kontoen, kan de nye oplysninger begynde at synkronisere med telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd