Synkronisering med en Google-konto

Når du logger ind på din Google-konto, kan du synkronisere Gmail og dine Google kontakter og kalendere mellem din telefon og på nettet. Du skal også logge ind på en Google-konto for at bruge Google-programmer som f.eks. Google Talk og Android Market.
Bemærk: Hvis du ikke loggede ind på en Google-konto da du konfigurerede telefonen den første gang, opstår der muligvis problemer når du forsøger at bruge nogle af Google-programmerne. Hvis problemerne vedvarer, skal du fabriksnulstille telefonen og indtaste dine detaljer for Google-kontoen, når du konfigurerer telefonen igen.

Tilføjelse af flere Google-konti

Du kan tilføje mere end én Google-konto på telefonen. Efterfølgende Google-konti kan dog kun synkronisere kontakter, e-mails og kalenderbegivenheder. Andre Google-tjenester bruger den første Google-konto, du tilføjede.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstilling > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på Tilføj konto > Google.
  3. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Du skal bruge Google-kontoens adgangskode for at synkronisere Gmail, kalender og Google kontaktpersoner med telefonen. Du skal også bruge adgangskoden når du vil bruge Google Talk og hente programmer fra Android Market. Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Googlewebsted.
  1. Åbn din webbrowser på telefonen eller computeren, og gå til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen og klik på Indsend.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille adgangskoden.
Hvis du ikke har en alternativ e-mail-adresse eller ikke kan få adgang til den e-mail-konto, du brugte til at oprette Google-kontoen, kan du nulstille din Google-konto efter 24 timer ved at besvare sikkerhedsspørgsmålet til gendannelse af adgangskoden.