KOMMUNIKATION
Åbning af Meddelelser
KOMMUNIKATION

Åbning af Meddelelser

Hold kontakten ved lige med vigtige personer i dit liv. Brug programmet Meddelelser til at skrive og sende tekst- (SMS) og multimediemeddelelser (MMS).
På startskærmen trykker du på > Meddelelser. Skærmen Alle meddelelser åbnes og viser alle dine sendte og modtagne meddelelser pænt grupperet i samtaler, efter kontaktpersonnavn eller telefonnummer.
  • Rul op eller ned ad listen over samtaler ved at føre fingeren over skærmen.
  • Tryk på en kontaktpersons navn eller nummer for at se udvekslede meddelelser.
Bemærk: Du kan også se dine meddelelser på startskærmen med Meddelelser-widget'en.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd