KOMMUNIKATION
Tilføjelse af en ny kontaktperson
KOMMUNIKATION

Tilføjelse af en ny kontaktperson

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. På fanen Alle trykker du på Tilføj kontakt.
  3. Vælg Kontakttype, f.eks. Google eller Microsoft Exchange ActiveSync. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
    Bemærk: Nogle felter understøttes måske ikke, når du tilføjer kontaktpersoner til dit SIM-kort.
  4. Tryk på feltet Navn, indtast for- og efternavn på kontakten, og tryk så på OK.
  5. Indtast kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter. Tryk på TILBAGE, hvis du først vil lukke skærmtastaturet og nemmere kunne rulle gennem de andre felter.
  6. Tryk på Gem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd