KOMMUNIKATION
Overførsel af kontaktpersoner fra din gamle telefon
KOMMUNIKATION
Har du mange kontakter på din gamle telefon? Overfør dem alle sammen på en gang.

Overførsel af kontaktpersoner fra din gamle telefon

Det er nemt at overføre kontaktpersoner fra din gamle telefon til din HTC-telefon via Bluetooth. Afhængigt af din gamle telefonmodel kan du også overføre andre typer data, f.eks. kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser til den nye telefon.
  1. På startskærmen trykker du på > Overfør data.
  2. Tryk på Næste for at starte.
  3. Vælg din gamle telefons navn og model.
  4. Tænd for Bluetooth på din gamle telefon, og sæt den i søgbar tilstand.
  5. Tryk på Næste på den nye HTC-telefon for at fortsætte. Din nye telefon aktiverer automatisk Bluetooth og søger efter Bluetooth-enheder.
  6. Vælg din gamle telefon i enhedslisten, og tryk så på Næste. Din nye HTC-telefon forsøger så at parre sig med den gamle telefon. Du får vist en sikkerhedsadgangskode på skærmen.
  7. Indtast adgangskoden på din gamle telefon, eller bekræft den bare.
  8. Marker afkrydsningsfeltet Kontakter (og andre typer understøttede data, som du vil importere), og tryk så på Næste.
  9. Når de nye HTC-telefon er færdig med importen, trykker du på Udført.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd