KOMMUNIKATION
Brug af Opkaldsoversigt
KOMMUNIKATION

Brug af Opkaldsoversigt

Brug Opkaldsoversigt til at søge efter ubesvarede opkald, dine opkald og modtagne opkald.

Undersøgelse af et ubesvaret opkald

Når du har et ubesvaret opkald, vises ikonet for ubesvaret opkald på statuslinjen.

1. Glid for at åbne meddelelsespanelet for at se, hvem der ringer.
  2. Returner opkaldet ved at trykke på meddelelsen om ubesvaret opkald. Tryk så på opkalderens navn eller nummer i Opkaldsoversigt.

Søge efter opkald i Opkaldsoversigt

På startskærmen trykker du på > Opkaldsoversigt.
Tip: Du kan også trykke på opkaldsskærmen.
På skærmen Opkaldsoversigt kan du:
  • Tryk på et navn eller nummer i listen, du vil ringe til.
  • Tryk og hold på et navn eller nummer i listen for at vise valgmenuen.
  • Tryk på for kun at søge i opkaldsoversigten for den bestemte kontaktperson.
  • Tryk på MENU og så på Vis for at vise en bestemt type opkald, f.eks. ubesvarede opkald eller udgående opkald.

Tilføjelse af et nyt telefonnummer til dine kontakter fra Opkaldsoversigt

1. På skærmen Opkaldsoversigt trykker og holder du på et telefonnummer, der skal gemmes blandt dine kontakt, og tryk så på Gem i Personer.
  2. Vælg, om du vil oprette en ny kontakt eller gemme nummeret i en eksisterende kontakt på telefonen.
  3. Gør et af følgende:
    • Når du opretter en ny kontakt, skal du indtaste kontakts navn, kontakttype og andre oplysninger i den tomme kontaktregistrering, der vises. Telefonnummeret bliver automatisk føjet til feltet Mobil i afsnittet Telefon. Gem det som en anden type nummer, f.eks. hjemmenummer, ved at trykke på knappen Mobil.
    • Når du gemmer nummeret i en eksisterende kontakt, skal du trykke på en kontakt, der er gemt på telefonen, og så vælge nummertypen.
  4. Tryk på Gem.

Rydning af listen Opkaldsoversigt

På skærmen Opkaldsoversigt gør du et af følgende:
Fjern et navn eller et nummer Tryk og hold ned på navnet eller nummeret, og tryk på Slet fra opkaldsoversigt.
Ryd hele listen Tryk på MENU, og tryk så på Slet alle.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd