SÅDAN KOMMER DU I GANG
Omorganisering eller fjernelse af widgets og ikoner fra startskærmen
SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personalisering af din startskærm med widgets.

Omorganisering eller fjernelse af widgets og ikoner fra startskærmen

Omorganiser widgets og ikoner på startskærmen for at gøre plads til at tilføje flere emner. Du kan også flytte widgets og ikoner, som du ikke bruger så tit.

Flytning af en widget eller et ikon

1. Tryk og hold på den widget eller det ikon, som du vil flytte. Telefonen vibrerer, og du ser et farvet felt omkring widget'en eller ikonet. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  2. Træk widget'en eller ikonet til en ny placering på skærmen. Du kan standse midlertidigt ved venstre eller højre kant på skærmen for at trække widget'en eller ikonet til et andet startskærmspanel.
  3. Når widget'en eller ikonet er der, hvor du ønsker det, løfter du fingeren.

Fjernelse af en widget eller et ikon

1. Tryk og hold på den widget eller det ikon, som du vil fjerne. Telefonen vibrerer, og du ser et farvet felt omkring widget'en eller ikonet. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  2. Træk widget'en eller ikonet til knappen Fjern.
  3. Når widget'en eller ikonet også bliver rødt, løfter du fingeren.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd