SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personaliser din startskærm med widgets
SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personalisering af din startskærm med widgets.

Personaliser din startskærm med widgets

Widgets lægger vigtige oplysninger og medieindhold helt fremme på startskærmen, så de er nemme at komme til. Nogle widgets findes allerede på startskærmen for dig. Du kan tilføje flere fra det tilgængelige udvalg af widgets.

Tilføjelse af en widget til startskærmen

1. Gå til en del af Start skærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny widget.
  2. Tryk på > Widget.
  3. Vælg en widget, som du ønsker.
  4. De fleste HTC-widgets findes i en række designs og størrelser, som passer til dine behov. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at se de forskellige formater, og tryk så på Tilføj til startside for at vælge et.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde/slukke for bestemte indstillinger på telefonen, f.eks. WiFi, Mobilt netværk og Bluetooth. Rul ned ad listen over widgets, tryk på Indstilling, og tryk så på den widget, du ønsker.

Ændring af indstillingerne for en widget

Du kan ændre de grundlæggende indstillinger for nogle widgets (f.eks. Personer og E-mail) kan ændres fra startskærmen.

1. tryk og hold på en widget på startskærmen. Telefonen vibrerer, og du ser et farvet felt omkring widget'en. Du må ikke løfte fingeren endnu.
  2. Træk widget'en til knappen Rediger (hvis den er aktiveret).
    Derefter åbner den relevante skærm, hvor du kan ændre nogen indstillinger for denne widget.
  3. Tilpas widget-indstillingerne.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd