SÅDAN KOMMER DU I GANG
Kopiering af filer til eller fra lagerkortet
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Kopiering af filer til eller fra lagerkortet

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til telefonens lagerkort.

1. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. På skærmen Tilslut til PC på telefonen trykker du på Diskdrev og så på Udført. På computeren registreres den tilsluttede telefon som en flytbar disk.
  3. Naviger til den flytbare disk, og åbn den.
  4. Gør et af følgende:
    • Kopier filerne fra computeren til telefonens lagerkorts rodmappe.
    • Kopier filerne fra telefonens lagerkort til en mappe på computeren.
  5. Når kopieringen af færdig, skal du afbryde den flytbare disk (dvs. den tilsluttede telefon) som krævet af computerens operativsystem, så du sikkert kan fjerne telefonen.
  6. Gør et af følgende:
    • Afbryd telefonen fra computeren.
    • Hvis du vil bevare telefonforbindelsen til computeren, men ønsker, at telefonen får adgang til lagerkortet, skal du åbne meddelelsespanelet, trykke på Diskdrev, vælg en anden mulighed end Diskdrev og så trykke på Udført.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-hd