Nulstilling af HTC ChaCha

Foretag en nulstilling til fabrksindstillinger for at returnere HTC ChaCha til den oprindelige tilstand, som da du tændte den for første gang.

Hvis du giver HTC ChaCha til en anden, eller HTC ChaCha har en vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-reset). Nulstilling til fabriksstandarder er et skridt, du bør overveje grundigt. Det sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udførelse af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

Den smarteste måde at foretage en nulstilling til fabriksindstillinger er via indstillingerne.

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på SD-kort og intern hukommelse > Nulstilling af fabriksdata.
  3. Tryk på Nulstil telefon, og tryk så på Slet alting.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapper

Hvis du ikke kan tænde for HTC ChaCha eller få adgang til indstillinger, kan du stadig udføre en fabriksnulstilling med hardwareknapperne på HTC ChaCha.

1. Fjern batteriet, vent et par sekunder, og geninsæt så batteriet.
  2. Tryk og hold på knappen LYDSTYRKE NED, og tryk så kortvarigt på knappen TÆND/SLUK.
  3. Vent på, at skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så knappen LYDSTYRKE NED.
  4. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge FABRIKSINDSTILLINGER, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.