Genstart af HTC ChaCha

Hvis HTC ChaCha kører langsommere end normalt, et program kører ikke korrekt, eller hvis HTC ChaCha ikke reagerer, kan du prøve at genstarte HTC ChaCha og se, om det hjælper med at løse problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for den igen.
  2. Lås skærmen op.
  3. Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK, og tryk så på Genstart.
  4. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.
    Bemærk: Hvis disse trin ikke fungerer, kan du fjerne og udskifte batteriet og så tænde for HTC ChaCha for at genstarte den.