Softwareopdateringer

Fra tid til anden kommer der softwareopdateringer til HTC ChaCha. HTC ChaCha kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny opdatering. Så kan du hente og installere softwareopdateringen ved hjælp af Wi-Fi- eller dataforbindelse. Du kan også manuelt undersøge, om der er tilgængelige softwareopdateringer.

Afhængigt af opdateringstypen, kan opdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede indstillinger og også fjerne evt. programmer, som du har installeret. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret de oplysninger og filer, du vil bevare.

Bemærk: Kontrol af og hentning af opdateringer til software kan medføre yderligere omkostninger til dataoverførsler fra din mobiludbyder.

Installation af en opdatering

Sørg for, at HTC ChaCha har et lagerkort indsat. Opdateringen hentes til lagerkortet.
  1. Gør et af følgende, når HTC ChaCha modtager en softwareopdatering:
    • Hvis skærmen er aktiveret, og du ikke bruger noget program, vises dialogboksen Installer system- softwareopdatering på skærmen. Vælg Installer nu, og tryk på OK.
    • Hvis du er midt i en samtale, vises opdateringens meddelelsesikon i statuslinjen. Når samtalen er færdig, åbner du meddelelsespanelet og trykker så på opdateringsmeddelelsen.
  2. Vent på at opdateringen hentes, og installer den på HTC ChaCha. Når opdateringen er færdig, genstarter HTC ChaCha automatisk.

Manuel søgning efter opdateringer

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefonen > Softwareopdateringer > Søg nu.
Relaterede emner