INDSTILLINGER & SERVICES
Undersøge oplysninger om HTC ChaCha
INDSTILLINGER & SERVICES

Undersøge oplysninger om HTC ChaCha

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefon.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    Softwareopdateringer Aktiver eller deaktiver den automatisk kontrolfunktion for softwareopdateringer for HTC ChaCha. Du kan også trykke på Kontroller nu for manuelt at søge efter softwareopdateringer.
    Fortæl det til HTC Aktiver/deaktiver Fortæl det til HTC. Når det er aktiveret, hjælper du os med at vide, hvis HTC ChaCha registrerer et teknisk problem. Du kan også vælge, hvornår du vil sende fejlrapporter.
    Netværk Kontroller oplysningerne om din mobiludbyder og status for dennes tjenester.
    Telefonidentitet Kontroller oplysninger om HTC ChaCha og det SIM-kort, du bruger.
    Batteri Kontroller oplysninger om batteriet, f.eks. aktuelt batteriniveau, status, og hvilke programmer, der bruger batteriet.
    Hardwareoplysninger Kontroller Wi-Fi-, MAC- og Bluetooth-adresser.
    Softwareoplysninger Kontroller version og andre oplysninger om den Android-platform, der bruges af HTC ChaCha. Du kan også undersøge versionen af webbrowseren.
    Juridiske oplysninger Læs juridiske oplysninger fra HTC og Googleog licenser, der bruges af HTC ChaCha.

*Indtast din kommentar her ...
htc-chacha