Ændring af sproget

Når du tænder for HTC ChaCha for første gang, bedes du om at angive det sprog, du vil bruge. Hvis du vil, kan du stadig ændre sproget, når du har konfigureret HTC ChaCha. Ændring af sproget justerer tastaturlayout, dato- og tidsformat og andet.

De tilgængelige sprog, du kan vælge mellem, kan afhænge af den version af HTC ChaCha, du har.

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og tastatur > Vælg sprog.
  3. Tryk på sproget og det tilhørende område, som du vil bruge.
  4. Tryk på for at returnere til startskærmen. Det nye sprog anvendes efter et par sekunder.